INGREDIENSER:
Fullkornsspagetti
Skalade räkor – 400 gram
Gul lök – 1 st
Vitlök – 1-2 st klyfta
Olivolja – 1 msk
Körsbärstomater – 200 gram
Sugar snaps – 200 gram
Mjukost 4% – 2-3 msk
Basilika – 1/2 – 1 st kruka
Buljongtärning – 1 st
Vitpeppar & Salt
GÖR SÅ HÄR:
Koka upp vatten och koka spagettin enligt instruktioner på förpackningen. Hacka lök och vitlök som du fräser i olivolja tillsammans med sugarsnaps. Tillsätt buljong, körsbärstomater och basilika. Låt allt puttra några minuter.
Tillsätt mjukosten och låt den ”smälta”. Smaka sedan av med salt och peppar. Häll av vattnet från spagettin och häll ner den i såsen tillsammans med räkorna.
Rör runt och servera med lite riven parmesan.
Leg. Dietist