INGREDIENSER:
Sparris – 16 st
Philadephiaost – 200 gram
Rödlök – 1 st
Timjan – 1 knippe
Dill – 1 knippe
Laxrom – 1 msk
Smör – 1 msk
Citronskal
Citronsaft
Ärtskott
Salt & Peppar
GÖR SÅ HÄR:
Hacka timjan, dill och blanda ihop tillsammans med Philadelphiaost, lite citronskal och citronsaft, smaka av med salt och peppar. Ställ in örtcrèmen i kylen.
Finhacka rödlöken och lägg i en skål för att använda som garnering. Skölj ärtskott och dill och bryt eller hacka upp det grovt och blanda ihop det till en sallad.
Värm på en stekpanna och klicka ner smöret, bryn sedan Sparrisen lätt så att den blir lite mjuk men ändå behåller sin spänst.
Lägg upp 4 st sparris på varje tallrik, lägg upp ärtskottssalladen och klicka upp örtcrèmen. Strö sedan rödlöken över och lite laxrom.
Smaklig måltid!
Kock Dahlboms Mat & Bar