Fläskfärswrap med spetskål

30 min

4 portioner

INGREDIENSER:
Fläskfärs – 500 gram
Röd chili – 2 st
Vitlök – 2 klyftor 
Ingefära – 1 bit
Fisksås – 3 msk
Sesamolja – 3 msk
Soja – 2 msk
Salladslök
Spetskål – 1 huvud 
Wrapbröd
Koriander
Srirachasås – 2 msk
Majonnäs – 1 dl

GÖR SÅ HÄR:
Börja med att strimla spetskålen och svetta lätt i lite olja.

Strimla chilin, vitlöken och ingefäran.

Stek fläskfärsen så att den får färg, i med chilin, vitlök och ingefära. Stek i ytterligare några minuter och häll sedan sesamolja, fisksås och soja. Låt gå i stekpannan i några minuter.

Medan färsen blir klar så strimlar du upp salladslöken och blandar ihop din egen chilimajonnäs med sriracha, majonnäs och ev. lite salt

Servera din wrap med spetskål, fräset och salladslök  toppa med chilimajonnäs och koriander.

Linus Isaksson

Linus Isaksson

Kock Dahlboms Mat & Bar