Blåbärspaj till frukost

25 min

2 portioner

INGREDIENSER:
Havregryn – 2 dl
Mjölk – 1,5 dl
Banan – 1 st
Ägg – 2 st
Bakpulver – 1 tsk
Blåbär – 1,5 dl

TOPPING:
Keso 

GÖR SÅ HÄR:
Börja med att mosa bananen. Blanda sedan ner havregryn, ägg, mjölk, bakpulver och hälften av blåbären.

Häll smeten i en ugnsfast form med ett bakplåtspapper i. Lägg över den andra hälften av blåbären som på fotot. Sätt in formen i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.

Servera med några matskedar keso.

Gott som frukost eller som mättande mellanmål. Anpassa mängden du äter utifrån dina behov. 

Emil Isaksson - Team Proaktify®

Emil Isaksson

Cert. Kostrådgivare