Rödbetsbiffar
45 min + ugnstid 15 biffar INGREDIENSER: Färska rödbetor – 1 kgLök gul – 1-2 stVitlök – 2 klyftorÄgg –
45 min + ugnstid 15 biffar INGREDIENSER: Färska rödbetor – 1 kgLök gul – 1-2 stVitlök – 2 klyftorÄgg –
30min + kylning 4 portioner INGREDIENSER: Ägg – 4 st Cheddarost – 2 dl riven Lök gul – 1 st
25 min + kylning 2 portioner INGREDIENSER: Spagetti för två (gärna lyxigare variant) Buffelmozzarella – 125 gram Vitlök – 1
35 min + kylning 4 portioner INGREDIENSER – Rullader:Blandfärs – 500 gramGrädde – 0,5 dlSkinka – ca: 230 gramKalvfond –
55 min + kylning 6 portioner INGREDIENSER:Purjolök – 10 cmVitlök – 1-2 klyftorBalsamvinäger – 0,5 dlKrossad tomat – 600 gramVatten
30 min 4 portioner INGREDIENSER – Plättarna:Sötpotatis – 2-3 stÄgg – 2 stMajsmjöl el. fiberhusk – 2 mskSalt & PepparFlytande